Представиха юбилейната книга за Берое

Днес в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ бе представена книгата „Берое – 100 години футбол“. Изданието е посветено на вековния юбилей на клуба и е изработено по поръчка на Община Стара Загора. Автори на книгата са Венета Асенова, Емил Димов и Чавдар Златев. Идейната концепция, дизайнът и предпечата са дело на Илко Груев.

На представянето на книгата присъства ръководството на Общината, на ПФК Берое, ветерани и деятели, както и целия настоящ състав на представителния отбор.

Луксозното издание е с твърди корици във формат А4 и представя историята, най-славните моменти и статистически данни в 192 страници пълноцветен печат. В изданието са поместени около 360 фотографии, които обхващат вековната история на футбола в града. В „Берое – 100 години футбол“ са поместени още спомените на бивши и настоящи футболисти, деятели и треньори. Книгата е едно страхотно издание, което се опитва да представи духа и страстта на „Берое“.

Книгата ще бъде пусната в продажба още утре само в Официалния фен магазин на „Берое“, който се намира на стадиона. Цената е 18 лв.

снимка:beroe.bg

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top