Стара Загора: Промениха датата на двубоя между Рилски спортист и Берое

Промениха датата на двубоя между Рилски спортист и Берое

С два дни по-рано бе преместен последният двубой на Берое от редовния сезон на Виваком Националната баскетболна лига. Според първоначалната програма старозагорци трябваше да гостуват на Рилски спортист на 23 април от 18,00 часа в Самоков. Заради турнира за купата на БФБ обаче всички пет двубоя от 27-и кръг са изтеглени за по-ранна дата.

Така срещата с Рилски спортист ще се играе на 21 април от 18,00 часа в зала „Арена Самоков“. Двубоят е предвиден за излъчване по телевизията и остава с начален час 18,00 часа.
Двубоят може да се окаже решаващ в битката за второто място в класирането на редовния сезон. В момента там е тимът на Балкан (Ботевград), който има равен брой точки с Берое, но предимство в директните двубои.

При успех на „зелено-белите“ в двубоите с Академик Бултекс 99 тази събота и Рилски спортист на 21 април и при едно поражение за Балкан в оставащите два кръга като втори в класирането ще завърши именно Берое.
От Националната баскетболна лига обявиха официално и за още една промяна в програмата на Берое. Двубоят с Академик Бултекс 99 насрочен за тази събота от 18,00 часа ще се играе в новата зала в Перущица, а не в Пловдив където до този момент домакинства отборът на Академик.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top