27 септември 2020

Старозагорка спечели телевизор от играта на НАП с касови бележки

Милена Борисова от Стара Загора спечели четвъртата месечна награда от Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите. Късметлийската бележка, за хранителни стоки, е на стойност 5.50лв. Победителката получи 40- инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. Радваме се, че месечната награда е за дамата от нашия град. Късметът неслучайно е споходил трудолюбив и достоен човек,такива хора заслужават добро, сподели директора на офиса на НАП в Стара Загора - Георги Йорданов.

210 са новите участници от Стара Загора в лотарията на НАП през месец април.  Активните потребители от областта са 5633, като те са регистрирали над 947 хиляди касови бележки за над 11 милиона лева.

Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015г. включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Всеки регистриран потребител може да въвежда касови бележки и чрез мобилното приложение на НАП, което може да се изтегли през App Store на мобилния телефон за операционна система iOS или през Google Play за телефони с операционна система  Android.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top