Богата спортна програма за старозагорци в следващите три дни

Различни видове спорт очакват старозагорци в следващите три дни. В петък, Стара Загора е домакин на срещата на младежките национални отбори на България и Уелс. Дербито U21 ще се проведе на стадион „Берое“ oт 18:30 чaca. Mладите национали се подготвят за срещата с четиридневен престой в Стара Загора.

В петък, от 19.00 часа, в общинската спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ), баскетболният „Берое“ излиза срещу варненския тим „Черно море Порт“ в среща от Националната баскетболна лига.

На 26 март (събота) стартира открит Турнир по свободна и класическа борба в памет на заслужилия майстор на спорта и заслужил треньор Динко Петров. В него ще покажат техника младежи свободен стил родени 1999-2000 г. Борците класически стил са разделени в две възрастови групи - родени 2001-2002 г. и кадети 1999-2000 г. Меренето на състезателите ще се случи още в петък, от 17.00 часа, в общинската спортна зала „Иван Вазов“, а началото на състезанието ще бъде отново там, в събота от 9.00 часа. Поканени са гости от Русия, САЩ, Беларус, Украйна, Македония, Румъния, Сърбия, Швейцария и други. Организаатори на турнира са Клуб по борба „Берое“ и Община Стара Загора.

На 26 и 27 март (събота и неделя), ще се проведе Дрифт шоу, организирано от Автомобилен спортен клуб „Стара Загора“. В съботния ден започва записването на участниците и техническите прегледи на автомобилите, а квалификациите ще се състоят от 17.00 часа. Началото на колоритната надпревара ще бъде в неделя, от 11.00 часа, а награждаването на победителите е предвидено за 14.30 часа. 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top