Ивелина Иванова с четири медала от ДП в младшата възраст

Състезателката на спортния клуб по плуване Траяна Ивелина Иванова спечели четири медала от завършилото държавно лично отборно първенство за юноши и девойки младша възраст. Иванова за пореден демонстрира сериозното си превъзходство над своите съпернички, завоювайки три шампионски титли на гръб (50, 100 и 200 м), към които добави и сребро на 100 метра съчетано плуване.

В надпреварата провела се на 25-метровия басейн "Спорт палас" във Варна взеха участие близо 400 плувци от 51 клуба, като Траяна бе представен от девет състезатели. „Доволни сме от представянето на всичките ни възпитаници. Всички направиха силни плувания и определено на фона на трудните условия за подготовка, нашите състезатели продължават да се представят много добре“, заяви един от треньорите в СКП Траяна Стефан Вачев.

„Тази седмица предстои държавното лично отборно първенство за мъже и жени в София, на което ще имаме десет представители – шест при мъжете и четири при жените, сред които ще е и Ивелина, която вече има право да се състезава и в тази възраст“, допълни още той.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top