23 септември 2020

Обсъждат възможностите за „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ в Стара Загора

На 12 февруари от 10,00 часа в конферентната зала на хотел Верея ще се проведе конференция за „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“, съобщиха организаторите.

Конференцията ще протече в два основни панела. В първият ще вземат участие Никола Стоянов, зам.-изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Той ще представи дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес.Татяна Цвяткова, „Майкрософт България“ за представяне на програма „Модерният бизнес“ и Office 365 и Анна Атанасова, директор Малки и средни предприятия в СИБАНК Финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес.

По време на вторият панел участниците ще се запознаят с възможностите за кандидатстване с проекти по Национален иновационен фонд. Те ще бъдат представени от Ивайло Божинов,  старши експерт в ИАНМСП. Александър Джоганов, консултант на ИАНМСП ще запознае присъстващите с "Какво е startup бизнес и възможности за финансиране и подкрепа".

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top