Сърбин предизвика катастрофа край Тулово

Вчера около 09:10 ч., по главен път Стара Загора-Казанлък в посока изток от Казанлък към Тулово се е движел товарен автомобил "Ивеко", собственост на сръбска фирма и управляван от сръбския гражданин  на 38 години. При движение от крайна дясна лента, при двулентов еднопосочен път, извършва маневра завой наляво, без да пропусне движещият се в лява лента лек автомобил"Рено", управляван от 38 – годишен мъж от село Могиляне, обл. Кърджали, който се влъска в товарния автомобил.

В резултат на настъпилото ПТП, возещата се на предна дясна седалка в "Рено"-то 35 – годишна жена от Могиляне е получила комоцио и натъртвания по тялото. Откарана е в МБАЛ  Стара Загора и е оставена за лечение, без опасност за живота. Возещото се на задна седалка 15 – годишно момче е получил изместване в лакътя на дясна ръка, обслужено еамбулаторно и е освободено.

Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство "Алкотест Дрегер 7510", който отчел 0,00 промила и на двамата. Образувано е досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top