Масово пияни зад волана в Стара Загора

Четири случая на пияни зад волана в Стара Загора са хванали през уикенда служителите на реда в областния град, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 19 декември в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора е започнато бързо полицейско производство срещу 30-годишен мъж от Крън, затова че около 19,50ч. по път управлява лек автомобил ”Опел Вектра” след употреба на алкохол – 1,21 промила, установено с техническо средство. Съставен му е АУАН по ЗДвП и му е издаден талон за медицинско изследване.

 55-годишен мъж от Нова Загора, управлявал също возило”Опел Вектра” след употреба на алкохол – 1,91 промила, установено с техническо средство. Съставен му е АУАН по ЗДвП и му е издаден талон за медицинско изследване. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора.

Пиян зад волана се с качил и  53-годишен старозагорец, той управлявал в в кв.”Казански" лек автомобилРовър” под въздействието на алкохол – 2,51 промила, установено с техническо средство. На водача е съставен АУАН по ЗДвП и е издаден талон за медицинско изследване.

В петък в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора е образувано бързо полицейско производство срещу 31-годишен старозагорец, че управлява автомобил ”Мерцедес” под въздействието на алкохол – 2,27 промила, установено с техническо средство, в резултат на което е реализирал ПТП без пострадали. На водача е съставен АУАН по ЗДвП и е издаден талон за медицинско изследване.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top