В събота връчват наградите „Добрият Самарянин“ под липите

На официална церемония на 12 декември от 19,00 часа в залата на Държавна опера - Стара Загора ще бъдат връчени наградите на добротворци, направили нещо значимо за друг човек, изпаднал в нужда - "Добрия самарянин".

Призът е учреден от Сдружение „Самаряни", и е израз на високо признание към отделна личност или група от хора, които заслужават всеобщо обществено уважение в следствие на извършен от тях жест на добротворство към друг човек или хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда.

За втора поредна година събитието ще има и благотворителен характер. Церемонията "Добрият Самарянин" ще подкрепи старозагорско семейство в борбата му с тежко онкологично заболяване. Средствата, събрани по време на церемонията ще бъдат дарени на Иванко Тодоров, баща на дванадесетгодишната Гери, която прославя Стара Загора на не една музикална сцена.

Дарение може да се прави чрез изпращане на SMS на номер 17 777 с кратък текст DMS SAMARITANS в подкрепа на каузата. По време на церемонията пък в залата на Държавна опера-Стара Загора ще бъдат разположени дарителски кутии!
Средства в помощ на Иванко могат да бъдат преведени на дарителска сметка:
IBAN: BG83UNCR70001520533134
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: СНЦ "Самаряни"
С текст: за Иванко Тодоров

Входът към събитието е само с покани, които се разпространяват безплатно.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top