25 години от създаването си отпразнува ТПП Стара Загора

120 години от основаването на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и 25 години от създаването на Единната система на Търговско-промишлените палати/камари у нас честваха в Стара Загора. Церемонията се проведе в Регионалния исторически музей. Гости на тържеството бяха Цветан Симеонов, председател на Управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата, Анри Мaлос, досегашен председател и настоящ член на Европейския икономически и социален съвет, представители на регионалните и местните власти, на регионални и национални институции и организации, на бизнеса от регион Стара Загора, граждански организаци и др.

Общо 28 са активно работещите регионални структури на БТПП, в които членуват над 53 000 фирми и над 100 браншови организации, съобщи в привествието си към гостите домакинът Олег Стоилов, председател на Търговско-промишлена палата Стара Загора. По думите му Палатата в Града на липите вече 25 години е достоен член с висок национален и международен авторитет. „Със самочувствието на лидер на гражданското общество днес ще изразя благодарност към партньорите ни”, каза още Стоилов.

„Старозагорската палата е сред водещите, всяка година тя е в първата тройка. По комуникации, европейска интеграция и европейско проектиране Старозагорската палата е трайно водеща”, каза в поздрава си Цветан Симеонов.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top