Десет кандидати за кмет на Стара Загора

Десет са регистрираните кандидати за кмет на община Стара Загора,преди изтичането на крайния срок, съобщиха за starozagorci.com от Общинската избирателна комисия. Документи за регистрация се приемаха вчера  до 18,00 часа.

Заявка за регистрация на кандидати за кметове и общински съветници са подали 14 партии и коалиции. В последствие обаче някои от тях са се отказали от възможността да регистрират кандидат за кмет и са заявили участие в местните избори на 25 октомври само с листа за общински съветници.

Така в битка за вота на старозагорци до този момент влизат Живко Тодоров (ГЕРБ), д-р Стефан Шишков (БСП-Лява България-За Стара Загора), Илия Златев (АБВ), Гергана Микова (НФСБ), Николай Василев(партия „Движение за радикална промяна Българската пролет), Димитър Чорбаджиев (Реформаторски блок), Антон Андонов (ВМРО), Михаил Михайлов (Атака)

Общо 34 от регистриралите се 36 партии, коалиции и инициативни комитети за местния вот в община Стара Загора на 25 октомври  са регистрирали своите кандидатски листи и кандидати за кметове на кметства в региона, съобщиха още от ОИК.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top