Празник на семейството в новия парк на Стара Загора

Празник на семействата организират на 26 септември от 10.00 в Новия парк на Стара Загора Българска Божия Църква "Възраждане" и НПО "Аз съм бъдещето. Пази ме.". Това обявиха пастор Димитър Лъчев и Красимира Иванова, управител на сдружението и майка на 4-годишния Паоло, който загина на пешеходна пътека в центъра на Стара Загора пред очите на родителите си.

Мотото на празника ще бъде "Да спазваме правилата за движение по пътища" и той е подкрепен от Община Стара Загора, сектор  "Пътна полиция" и Ротъри клуб "Стара Загора".

"Искаме да включим семейството като един от основните носители на ценности. С нашата кампания искаме да призовем обществото да бъде активно",заяви опечалената майка.

Интерактивни игри, рисунки на асфалт, спектакъл на Държавен куклен театър- Стара Загора "Не преминавай на червено" са част от атракциите, които са включили в програмата организаторите.

Подготвени са и много награди, най-голямата от тях е уикенд в български курорт за семейството победител, събрало най-много точни от надпреварата.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top