От днес спират движението по централна улица в Стара Загора

Преустановява се движението по ул. „Хан Аспарух”, в участъка от ул. „Августа Траяна” до ул. „Стара планина” в Стара Загора заради ремонтни дейности, съобщиха от Общината. Улицата е основна за автомобилите пътуващи в посока Казанлък.

За времето от днес до неделя ще бъде спряно движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Хан Аспарух”, в участъка от ул. „Августа Траяна” до ул. „Стара планина”.

Движението в посочения времеви интервал ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се в посока североизток: ул. „Августа Траяна” – бул. „Св. патриарх Евтимий“, а  за движещите се по ул. „Хан Аспарух“, (идващи от посока Казанлък) по бул. „Св. патриарх Евтимий“ - ул. „Августа Траяна”.

Автобусите от общественият транспорт, (автобусни линии №15 и №23), ще се движат по обходен маршрут: бул. „Св. патриарх Евтимий“ – ул. „Ген. Столетов“ – бул. „Руски“ - ул. „Августа Траяна” – до кръстовището с кръгово движение, южно от стадион „Берое“, и обратно.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация, призовават от Общината.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top