От утре спират движението по участък от ул. „Х.Д. Асенов” в Стара Загора

От утре спират движението по участък от ул. „Х.Д. Асенов” в Стара Загора

От утре до 11.08.2015г. ще бъде спряно движението на личен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка по ул. „Хаджи Димитър Асенов”, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики” до ул. „Генерал Столетов” в гр. Стара Загора. Промяната в движението е с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по ул. „Хаджи Димитър Асенов” в описания участък.

Движението на личен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут:

•       за движещите се посока от север на юг: бул. „Руски”;

•       за движещите се посока от юг на север: ул. „Св. Отец Паисий”;

•       движещите се по посока на движението по ул. „Св. Княз Борис“ и ул. „Цар Калоян“ се пропускат да преминават  през ул. „Х. Д. Асенов“;

Дружеството изпълнител на ремонтните дейности е длъжно да създаде организация на движението, като осигури  подмяната на вертикалната пътна маркировка и поставяне на рамки от пешеходни предпазни парапети за посоченото време и място.

Водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top