Двама пострадаха при сблъсък между мотоциклети, управлявани от непълнолетни

Около 22.00 ч.,снощи от  Бял извор за  Опан, общ. Опан, са се движили три нерегистрирани мотоциклета, управлявани от три неправоспособни непълнолетни лица на 16 и 15 г. и пътник на единия от мотоциклетите - мъж на 33 години, всички от  Бяло поле, общ. Опан. След  настъпил удар между два от мотоциклетите, са пострадали единият от непълнолетните водачи и пътника . Водачът е откаран и настанен за лечение в "НХО" на МБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович" – Стара Загора с хематом на мозъка, без опасност за живота.

Водачите на мотоциклетите са тествани за употреба на алкохол. Отчетен е нулев резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера около 11,00 ч. в гр. Стара Загора, по ул."Свети Княз Борис", посока запад-изток, на кръстовището с ул."Хаджи Д. Асенов" се е движил лек автомобил "БМВ", управляван от мъж, на 26 години, от  Сърнево, общ. Раднево. При извършване на маневра - завой на дясно, водачът не пропуска пресичащата от изток на запад, по продължението на тротоара 68-годишна пешеходка от Стара Загора. В следствие на настъпилото ПТП е пострадала пешеходката. Същата е прегледана и обслужена амбулаторно в ЦСМП – Стара Загора и освободена без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техн. средство "Алкотест Дрегер", който е отчел отрицателен резултат. Съставен е АУАН и е издаден констативен протокол за ПТП с пострадали лица.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top