Петър Хубчев: Можем да играем още по-добре

След победата на Берое с 2:0 като гост на литовския Атлантас, в среща от първия предварителен кръг на Лига Европа, наставникът на старозагорци Петър Хубчев заяви, че доволен от себераздаването на своите играчи, като допълни, че тимът му тепърва ще разгръща своя потенциал.

„С оглед на състоянието, в което се намираме и че нашето първенство все още не е започнало, мисля, че футболистите се раздадоха докрай. Чисто футболно съм сигурен, че отборът може да играе още по-добре, но както казахме, с оглед на ранния етап сме доволни от пълното себераздаване. Можем да бъдем и още по-добре, както в едното, така и в другото отношение. Но няма как да стане това, след като сме тренирали само две седмици и половина.“

На въпрос до каква степен отборът вече се е сработил, Хубчев отговори: „Ако имаме предвид сегашните проблеми и че имаме петима нови футболисти в отбора, много е трудно да кажа, че отборът е сработен, както трябва. Едно нещо е много важно за мен и то не е кой е вкарал голове, а как се е представил отборът. Хубаво е, че всички се постараха максимално да паснат на отбора.“

„В момента имам притеснения и освен тренировките, които ще направим до втория мач, едно нещо оттук нататък е много важно за мен и то е да не допуснем някакво подценяване. Ще бъде голяма грешка, ако подценим отбора на Атлантас.

На въпрос дали треньорският щаб на Берое вече е започнал с разузнаването на потенциалния следващ съперник в турнира – Брьондби, наставникът сподели: „Да Ви кажа честно, не съм мислил върху следващия съперник и няма да мислим все още. Разбира се, че ще имаме хора, които ще се занимават с тази работа. Но ние ще се концентрираме изцяло върху тренировките и втория мач с Атлантас."

starozagorci.com

снимка:beroe.bg

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top