Две катастрофи с блъснати деца в Стара Загора за последните 24 часа

Два инцидента, при които са били блъснати две деца са станали през последните 24 часа в Стара Загора.

При първия е блъснато 9-годишно момиче. Детето се е движело по северния тротоар на улица „Генерал Гурко" в града. На около 5 метра преди кръстовището с улица „Майор Т. Кавалджиев" то внезапно излязло на пътното платно и се блъснало в идващия по „Генерал Гурко" лек автомобил.

В резултат на сблъсъка момичето е получило контузии на десен глезен, глава и лява предмишница. Обслужена е на място от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора и освободена, без опасност за живота.

Вторият инцидент е станал в парк „Митрополит Методи Кусев". Лек автомобил, който се движел по алеята от ресторант „Хижата" не спрял на знак „стоп", не пропуснал и блъснал приближаващия се от дясната му страна 17-годишен велосипедист.

В резултат на удара момчето е получило охлузвания по лицето, левия крак и лявата ръка. Откарано е в Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора, където е обслужено амбулаторно и освободено, без опасност за живота. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила и за двамата

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top