Започва ремонта на плувния басейн

Утре в  10.30 ч., ще бъде направена първата копка на реконструкцията и модернизацията на покрития плувен басейн в Стара Загора.

Ще присъстват кметът Живко Тодоров, представители на европейската инициатива за устойчиво градско развитие JESSICA и на фирмата изпълнител „Рудин“ ООД – Стара Загора. 

Одобреният инвестиционен кредит е за близо 2 млн. лв. Дейностите включват: разширяване на басейна в южна посока; цялостен ремонт и саниране; съвременна вентилационна инсталация и нова технология за филтрация на водата; смяна на дограмата и подовата настилка; енергийно ефективни соларни панели за подгряване на водата. В проекта е заложено още изграждане на допълнителни трибуни и достъп за граждани в неравностойно положение.

Коментирай!

#1
Просвета - 2016-03-26 13:55:56

Кога ще го свършите доста чакахме Искам да кажа че е време Не мислете само за вас губим форма със всеки изминал ден Не е лесно да се минават 130 километра на ден за да отидем на тренировка Побързайте Когато минавам покрай басейна никой не работи Има 10 стадиона във Стара Загора а един Басейн 7 месеца не направихте

Още новини

Scroll To Top