Мъж е с опасност за живота след катастрофа на АМ Тракия

Вчера около 13,35ч. по АМ „Тракия”, в посока изток-запад, се е движел лек автомобил ”БМВ”, управляван от 44-годишен мъж от Пловдив. На км.159 водачът извършва маневра „изпреварване”, прибра се в дясната лента, когато е застигнат от друго возило”Опел Астра”, управлявано от 27-годишен мъж от Раковски. Последният, поради движение с несъобразена скорост, губи управление над автомобила, който се завърта, навлиза в дясната лента и удря ”БМВ”-то. В резултат на удара двата автомобила излизат извън пътното платно и се преобръщат. По-младият мъж е настанен в УМБАЛ-Стара Загора с фрактура на таза, крайниците и гръдния кош, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 21,30ч. от Плодовитово за Оризово, се е движел лек автомобил ”Тойота Авенсис”, управляван от 26-годишен  мъж от Ямбол. Поради движение с несъобразена скорост, на 2км. преди кръстовището за АМ „Тракия” водачът губи управление над автомобила, който напуска пътното платно и се удря в канавка. В резултат на удара шофьорът  е получил фрактура на глезена на левия крак. Откаран в УМБАЛ-Стара Загора, където е обслужен амбулаторно и освободен, без опасност за живота.

В петъчния ден около 06,15ч., по ул.”Капитан Петко Войвода” в Стара Загора, се е движел лек ”Фолксваген Каравел”, управляван от 44-годишен мъж от Стара Загора. При извършване на ляв завой, не пропуснал насрещно движещия се 26-годишен велосипедист, който се блъснал в предната лява част на автомобила. В резултат на удара велосипедистът е получил фрактура на десен глезен. Откаран в УМБАЛ-Стара Загора, където е обслужен амбулаторно и освободен, без опасност за живота.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top