Звезди на българското кино раздаваха автографи и селфита

Снимки, автографи, яки селфита и много емоции донесе срещата с известни български актьори в Стара Загора. На поканата на любезните домакини се отзоваха много старозагорски ученици и студенти от Тракийския университет и старозагорци. Подобни срещи за нас са истински празник, признаха актьорите Симеон Лютаков, Димо Алексиев, Мартина Вачкова,Биляна Петринска, Веселин Плачков и Емилия Радева. До тях застанаха и режисьорът Магдалена Ралчева - директор на кинофестивал "Златната липа" и Камен Балкански от Националния филмов център.

И организатори, и актьори, и публика с нетърпение очакват днешният ден  - денят, в който ще бъдат обявени победителите в конкурсната програма на "Златната липа"`2015. Резултатите ще бъдат обявени от международното жури под председателството на режисьора Станимир Трифонов.

В 18 часа ще започне церемонията по закриване на кинофестивала, по време на която ще бъдат връчени наградите за отличените филми, актьори и режисьори. Входът е свободен за всички. След церемонията ще бъде прожектиран филмът, получил наградата за най-добър филм на Третото издание на фестивала "Златната липа".

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top