22 септември 2023

“Дарителството като инвестиция в местната общност и ролята на малкия и среден бизнес“

Български дарителски форум и Обществен дарителски фонд - Стара Загора,  в партньорство с МЕТРО Кеш енд Кери канят старозагорските предприемачи на среща – разговор на тема "Дарителството като инвестиция в местната общност и ролята на малкия и среден бизнес". Срещата ще се проведе на 4-ти юни  от 15.00 до 17.00 ч., в РИМ - Стара Загора.

Целта на дискусията е да обърне внимание върху предприемачи от Стара Загора и региона, които правят добро за своите общности – даряват средства, продукти, ремонтират, подкрепят хора в риск, читалища, детски отбори и общински празници, но не винаги техните истории и инициативи стават популярни в публичното пространство.

Въпреки че на теория те не познават правилата и механизмите на успешната благотворителност, на практика със своята енергия и ресурси постигат положителен резултат в полза на хората, с които работят и сред които живеят. 

Български дарителски форум и  Обществен дарителски фонд - Стара Загора ще разкажат за различни практики, свързани с дарителството и  контекста, в който попада бизнесът като дарител. Партньорите на събитието от МЕТРО България ще представят своя проект „Звездите на МЕТРО“, целящ  да отличи независими предприемачи за най-вдъхновяваща история, свързана с дарителство или благотворителност, както и да подкрепи финансово техен социален проект.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top