Масови кражби през почивните дни

Вчера 03,20ч. във Второ РУ-Стара Загора е получен сигнал за извършена кражба на дрехи от склад на ул.”Калояновско шосе” в Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че неизвестен извършител, след като е взломил прозорец, проникнал във фирмен склад и извършил кражба на неустановено количество дрехи втора употреба. По случая е образувано досъдебно производство.

Ден по-рано в 12,00ч. в Първо РУ-Стара Загора е постъпил сигнал от извършена кражба от Национално изложение „Произведено в България”. Установено е, че за времето от 22,30ч. на 01 май до 08,00ч. на 02 май неизвестен извършител, след като е разбил капаците на четири павилиона, намиращи се на открития пазар до парк „Алана” в гр.Стара Загора, извършил кражба на различни по вид дрехи и бижута от естествени цветя. По случая е образувано досъдебно производство.

На 30 април в Първо РУ-Стара Загора е постъпил сигнал за извършена кражба от частен дом,  намиращ се на ул.”Братя Жекови” в гр.Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че за времето от 23,30ч. на 29 април до 08,00 на 30 април неизвестно лице, след като е срязало комарник на отворен прозорец, проникнало в къща и извършило кражба на преносим компютър, таблет, мобилен телефон, сумата от 300лв. и мъжка чантичка, съдържаща лични документи и ключове за лек автомобил. По случая е образувано досъдебно производство.

Същия ден в 09,50ч. във Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение от 61-годишен старозагорец, който заявил, че за времето от 29 до 30 април неизвестен извършител, след като е счупил стъкло на прозорец, проникнал във фирмен склад, намиращ се на ул.”Михаил Харитонов” в Стара Загора, и извършил кражба на неустановено количество кабели и 60л. машинно масло.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top