Днес областният управител се срещна с Дора Илиева

Днес областният управител се срещна с Дора Илиева

Областният управител инж. Георги Ранов и зам. областният управител Мариана Кръстева се срещнаха днес с Дора Илиева, председател на старозагорското читалище „Родина” и ръководителя на клуб „Млад писател” в читалището Димитър Никленов. Срещата бе по покана на инж. Ранов и повод за нея бе 155-ата годишнина на най-голямото читалище у нас. По хубавия повод областният управител връчи на г-жа Илиева поздравителен адрес, отправен към нея и към всички читалищни дейци исъстави.

„Приветствам вашите многобройни и разностранни изяви – знак на ярко културно и образователно присъствие не само в Стара Загора, но и далеч извън пределите на любимия ни град. Благодаря на всички Вас за пламъка, който разпалвате в народното огнище, за приноса Ви за опазване на на културната памет, за творческия ентусиазъм, който никога не стихва в сърцата Ви. Пожелавам Ви здраве, щастие и много успехи. Извисявайте българския национален дух, съхранявайте традициите и ги предавайте на идните поколения!”, се казва в поздравлението от инж. Ранов.

Дора Илиева благодари за пожеланията и разказа за дейността на библиотеката, школата за чужди езици и различните състави в читалище „Родина”.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top