Задигнаха 500 кутии цигари и 20 лева от магазин

Малко след 5,00 часа сутринта вчера в  Първо РУП-Стара Загора е получен сигнал за извършена кражба от магазин, намиращ се на ул.”Петър Парчевич” Пристигналият на място полицейски екип е установил, че неизвестен извършител, след като взломил входната врата, извършил кражба на две моторни резачки на обща стойност около 700лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера е подаден съгнал във Второ РУП-Стара Загора от 58-годишна жена, която заявила, че за времето от 23,30 на 23 март до 06,45ч. на 24 март неизвестен извършител е проникнал в хранителен магазин в с.Богомилово, общ.Стара Загора и е извършил кражба на около 500 кутии цигари от различни марки и сумата от 20лв. По случая е образувано досъдебно производство.

В същото районно управление 65-годишна старозагорка е заявила, че за времето от 18 до 24 март неизвестен извършител, след като взломил врата на вратопрозорец, проникнал в къща в с.Петрово, общ.Стара Загора, и извършил кражба на медна пръскачка, удължители, смесителни батерии и др. вещи. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top