Стара Загора: Ивет Лалова: Ще бъда на Европейското в Стара Загора

Ивет Лалова: Ще бъда на Европейското в Стара Загора

Най-добрата спринтьорка на България Ивет Лалова заяви, че ще участва на предстоящото Европейско отборно първенство, чийто домакин е Стара Загора през юни. В обширно интервю за „Нова телевизия”, Лалова заяви, че вземе участие във форума на Стария континент. За да участва на Европейското първенство Ивет ще се състезава на и държавния шампионат в София.

„Ние в България имаме Държавно първенство през зимата, което в Добрич, както и първенство, което е през лятото и се провеждаше в много различни градове извън София. Това ми създаваше проблеми с пътуванията. След по-малко от 3 месеца ние сме домакин на Европейския отборен шампионат в Стара Загора, така че аз ще бъда там. Планирам да участвам на вътрешния календар, който ще бъде в София. На мен ми е трудно да отида в Добрич, където условията няма да са достатъчни за един добър резултат.“- заяви Лалова

Това ще е повторно завръщане на лекоатлетката в Стара Загора след Балканиада през 2013 година. Лалова със сигурност пази много топли спомени от бяганията си под Аязмото, при които близо 5000 души станаха на крака, за да аплодират своята любимка. 

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top