Областният управител награди „Пожарникар на годината” Тодор Маджаров

Областният управител Геогри Ранов удостои с почетен плакет първенеца от националния конкурс „Пожарникар на годината” Тодор Маджаров.

"За мен е чест и с радост искам да връча тоза плакет на господин Маджаров. Всички ние сме горди като старозагорци, че наш съгражданин взе призовото първо място в национален конкурс "Пожарникар на годината" в раздел пожарогасителна дейност.", каза в словото си областният управител.

Той пожела на Маджаров и семейството му, както и на цялото подразделение на служба Пожарна много здраве и професионални успехи.

"За мен е чест да получа този приз и го приемам като признание за всички колеги от службата, тъй като в нашата работа много важен е екипът. Наистина нашата професия често ни поставя в сложни и рискови ситуации, но когато успеем да помогнем за спасяването на човешки живот, това ни носи удовлетворение. Искам да ви уверя, че както за мен, така и за колегите това е по-скоро мисия, отколкото работа", скромно заяви Маджаров

Пожарникар Маджаров е вторият носител на това отличие от Стара Загора. Първият е сегашният директор на РСПБ комисар Стоян Колев.

 

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top