Ученици гостуваха на Областна управа

Ученици от 10 и 12 клас на казанлъшкото СОУ „Екзарх Антим I” гостуваха на областния управител на Стара Загора инж. Георги Ранов и на неговата заместничка Мариана Кръстева. Посещението им бе в рамките на проект „Успех”, по който младите хора работят заедно със своята преподавателка София Парнарова.

След поздравлението на инж. Ранов към учениците г-жа Кръстева ги запозна с функциите и отговорностите на областния управител и на неговите заместници, както и с работата на дирекциите в Областната администрация.

Казанлъшките момчета и момичета зададоха редица въпроси. Те се интересуваха дали напредва идеята за откриване на филиал на Тракийския университет в Казанлък, какви са възможностите за развитие и оставане на младите хора в региона след завършването на висше образование и др. Любезните домакини отговориха с удоволствие на всички поставени въпроси.

Накрая на неформалната среща инж. Ранов подари на всеки от учениците бележник и химикал и им пожела успех в живота и в професионалната им реализация.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top