Доц. Йовчо Йовчев е новият директор на Болницата

Доц. Йовчо Йовчев остава изпълнителен директор на Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович". Това стаха след проведеното днес общото събрание на акционерите, на което присъстваха 

По време на заседанието се взе решение борда на директорите да бъде намален от пет на тричленен като в момента в него влизат проф. Йовчев, д-р Живко Желязков и Светла Карастоянова, гл.секретар на РЗИ-Стара Загора.

Беше проведено и първото заседание на новия Съвет на директорите- като за председател е избрана Светла Карастоянова, а д-р Живко Желязков за зам.изпълнителен директор, негов колега на зам.шефския пост остава и д-р. Стефан Шишков.

Припомняме, че в края на месец ноември директорът на болницата проф. Петрана Чакърова бе освободена от поста. Причината бе допуснато немарливо отношение към пациентите и управлението на болницата. Със заповед на министъра на здравеопазването за прокурист на болницата бе назначен доц. Йовчев.

Коментирай!

#1
007 - 2015-02-02 20:22:34

Тази болница от 20-тина години се ,,ръководи,, от Е. Желев. Сега пак успя да нареди ,,пудела си,, д-р Желязков, знаем му предишния мандат. Не се наядоха. Наглоста на Е. Желев стига до там, че щял да прави оздравителен план. Знае се, че близки до него фирми изсмукват болницата от години. Бившия Директор, каквато и ще да е, това е друга тема загуби поста си защото се опита да му се противопостави.

Още новини

Scroll To Top