Откриха нова фитнес площадка в парк Тракия

Днес бе официално открита новата фитнес площадка в парк „Тракия”, намиращ се на булевард „Цар Симеон Велики” в Стара Загора. На тържественото откриване присъстваха зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова, членове на Лайънс клуб Стара Загора, представители на медиите, както и коледарите от СОУ Максим Горки. На новоизградената площадка са монтирани 6 уреда – мултифункционален тренажор, мултифункционален тренажор за изтласкване, лежанка за коремни преси и гърди, уред за „лунно ходене”, кардио тренажор, тренажор за разтягане и укрепване на краката.

„В този тържествен момент имам удоволствието да открия спортната площадка”, обяви зам.-кметът Иванка Сотирова. „Във времето назад имаше много дискусии, затова къде трябва да се намира тази площадка. Мисля че мястото, което сега е избрано е най-подобаващо, защото само след няколко месеца тук ще бъде готов младежкият център, чиято функция е да посреща, организира и да приема младежки екипи от европейски и световен мащаб и да работи по различни програми.”

Сотирова не пропусна да благодари на всички, участващи в реализирането на този проект.  „Искам да благодаря на членовете на Лайънс клуб, както и на всички останали клубове, които също подпомогнаха изграждането на тази площадка, защото бяха много настойчиви и кметът на община  Стара Загора взе решение  от общинския фонд за подпомагане на различните неправителствени организации да се инвестира сумата от 9 хил. лева, с която се допринесе за изграждането на тази площадка.” – допълни тя

Зам.-кметът получи и благодарствен плакет, връчен от президентът на Лайънс клуб „Стара Загора – Тракия” Златко Танев.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top