Две жени пострадаха при катастрофа

В последния работен ден на миналата седмица около 16:50 ч по пътя между селата Петрово и Съединение в посока изток се е движил автомобил Рено Клио, управляван от жена на 27 години от Стара Загора. По време на движението си возилото навлиза в лентата за насрещно движение си се блъска в движещия се насреща впосока запад автомобил Пежо, управляван от жена на 48 години от Стара Загора.

От удара и двете жени, управлявали автомобилите са откарани в Спешен център Стара Загора където 27-годишната е прегледана и освободена без наранявания, а жената на 48 е оставена за наблюдение, без опасност за живота. Двете участнички в пътния инцидент не са тествани с дрегер за употребата на алкохол, взета им е кръвна проба за анализ.

В четвъртък около 07:10 ч по ул. “Ген. Гурко” в Стара Загора в посока изток-запад се е движил автомобил “Фиат Пунто”, управляван от мъж на 78 години от Стара Загора. При навлизане в кръстовището с ул. “Х.Д.Асенов” водачът не спира пред пешеходна пътека и блъска преминаващия там мъж на 62 години от Стара Загора. От удара пешеходецът е получил натъртване на лявото рамо. Прегледан и освободен без опасност за живота. Пробите за употребата на алкохол е отрицателна.

Коментирай!

#1
nnnnnnnnnnnnn - 2014-12-09 13:48:21

ама може ли да има толкоз неграмотни журналистчета.
Къде на майната ви е Съединение и къде Петрово,че и на изток чак се движили.То бива да пишете глупости ,ама всичко вече е в повече


Още новини

Scroll To Top