Агенция по заетостта отваря вратите си за младежи

Агенцията по заетостта ще проведе седмица на отворените врати за младежи до 29 години.Инициативата ще се проведе между 24 и 28 ноември от 10,00 до 16,00 часа, в  сградата Дирекция „Бюро по труда”–Стара Загора, ул. „Стефан Караджа” No8, Център „Работа”, зала 202 .

Консултанти от агенцията ще разговарят с посетителите за възможностите за намиране на нова работа. Заедно с това желаещите ще могат да се срещнат с EURES съветници, които да им предложат възможности за реализация в чужбина.

„Инициативата „Отворени врати за младежи” се стреми да привлече възможно най-много млади хора, които никога досега не са били регистрирани в бюро по труда – младежи, отпаднали преждевременно от образователната система; ученици, завършващи средно образование, студенти“, обясняват от структурата.

Младежите, които решат да се възползват от дните на отворените врати в агенцията, ще се запознаят с всички услуги, които предлага ведомството, в това число консултиране, професионално ориентиране, мотивиране, посредничество при търсене на работа, помощ за изготвяне на документи за кандидатстване и други.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top