На 5 декември магическият жезъл на Дядо Коледа ще озари с коледна премяна Стара Загора

На 5 декември, от 17.30 ч., на площада пред общината, с помощта на магическия жезъл на Дядо Коледа, кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще направи вълшебството, за да грейнaт в празнична премяна коледното дърво, улиците и парковете на града.

В навечерието на най-светлия християнски празник - Рождество заедно ще си пожелаем повече доброта, повече щедрост, повече усмивки по лицата, повече оптимизъм и ще посрещнем най- добрия старец Дядо Коледа. Ще се повеселим и попеем с децата от Детска музикална формация „Звездопад” и ще потропнем хорце с Детски танцов състав „Тракийче” при НЧ „Георги Бакалов 1933”. С тях една малка звезда - Гери, финалистка от „Шоуто на Слави”, ще грейне и изпрати своя музикален поздрав към всички деца на Стара Загора.

Веднага след като засияе коледната украса, на главната улица пред сградата на общината, ще бъде открита и ледена пързалка, която ще радва жителите и гостите на Стара Загора от 5 декември до 5 януари. Съоръжението, което е 400 кв. м, ще работи всеки ден от 10.00 до 22.00 ч. Достъпът до пързалката е безплатен, като при необходимост ще се предоставят и кънки за лед.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top