Ледена пързалка пред Общината ще радва безплатно старозагорци

На 5 декември от 17.30 ч. на площада пред Общината с помощта на магическия жезъл на Дядо Коледа, кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще направи вълшебството, за да грейнaт в празнична премяна коледното дърво, улиците и парковете на града.

В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, заедно ще си пожелаем повече доброта, повече щедрост, повече усмивки по лицата, повече оптимизъм и ще посрещнем най-добрия старец Дядо Коледа. Ще се повеселим и попеем с децата от Детска музикална формация „Звездопад“ и ще потропнем хорце с Детски танцов състав „Тракийче“ при НЧ „Георги Бакалов 1933″. С тях една малка звезда – Гери, финалистка от „Шоуто на Слави“, ще грейне и ще изпрати своя музикален поздрав към всички деца на Стара Загора, казват организаторите на събитието от Община Стара Загора.

Веднага след като засияе коледната украса, на главната улица пред сградата на Общината ще бъде открита и ледена пързалка, която ще радва жителите и гостите на Стара Загора от 5 декември до 5 януари. Съоръжението, което е 400 кв. м, ще работи всеки ден от 10 до 22 ч. Достъпът до пързалката е безплатен, като при необходимост ще се предоставят и кънки за лед.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top