Набират малиноберачи за Португалия в БТ - Стара Загора

До 20 ноември в казанлъшкото Бюро по труда се набират кандидати за започване на работа в Португалия като берачи на малини.

Работодателите са, Аgrivabe, JBI Group и Hubel Agrнcola – една от компаниите към Grupo HUBEL. И трите ферми са част от фермерската организация Madre Fruta, която е ориентирана към търговия със селскостопанска продукция и нейното складиране, пакетиране и съхраняване, съобщават от Агенцията по заетостта.
Изискванията към хората, които биха искали да започната тази работа са да имат физическа издръжливост, завършено средно образование /може и с основно, при опит в такъв тип работа/. Предпочитат се кандидати с предходен опит в селското стопанство, но не е задължително условие. Приемат се както жени, така и мъже. Предпочитат се кандидати с разговорен английски език, но това също не е задължително условие (във фермите вече има българи, които говорят английски или са научили португалски и които на място ще помагат).

Компаниите предлагат договор за 3 до 4 месеца, стартиращ през февруари – март 2015 г. и продължаващ до май – юни 2015 г., с възможност за постоянно интегриране в компанията.

Заплащане: Месечно брутно възнаграждение, вариращо от 855€ до 1179€, което се формира от заплата (505€/месечно + средства за храна (4€/на работен ден) + бонуси за продуктивност (вариращи от 75€ до 250€/месечно) + заплащане за извънреден труд (вариращо от 100€ до 200€/месечно) + 1/12 от средствата по време на ваканции/Коледа (83€/месечно) + заплащане за неизползван отпуск (41€/месечно). След приспадане на данъци и такси, нетното възнаграждение може да варира м/у 710€ и 910€, в зависимост от описаните допълнителни бонуси, които се получават. Работно време: 40 часа/седмично с възможност за извънреден труд, с ротация на почивните дни.

Допълнителни удобства: настаняване /без заплащане от страна на работниците/ и възможност за заплащане от работодателя на пътуването до Португалия, като средствата ще се удържат при първо плащане на заплатата. В случаите, в които лицата останат до края на договора си, средствата за пътуване ще им бъдат възстановени.

Начин за кандидатстване: CV с описание на трудовия опит в селското стопанство (за предпочитане на английски, при невъзможност – на български) в ДБТ по местоживеене или до D.Piryankova@az.government.bg

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top