Националният шампионат V1 Challenge Bulgaria ще вдигне адреналина на старозагорци

Националният шампионат V1 Challenge Bulgaria ще вдигне адреналина на старозагорци

На 19 октомври (неделя) атрактивно шествие от 10 малки, но мощни спортни автомобили ще разтърси центъра на град Стара Загора. В 12:00 часа, пред сградата на Общината ще заръмжат двигателите на спортните автомобили Volkicar. Кметът на града Живко Тодоров първи ще запали мощния двигател на първия в колоната автомобил и ще поведе почетната обиколка. Спортните Volkicar ще пристигнат триумфално на пистата, обособена на паркинг зоната на един от търговските центрове в града, намиращ се на улица бул. Никола Петков № 52.

В присъствието на официални гости, партньори, медиите и всички старозагорски  фенове и любители на моторния спорт, Тодоров ще открие официално автомобилния фестивал и ще пожелае успех на седмината пилоти, които ще се състезават в петия кръг от националния шампионат V1 Challenge България.

Състезанието ще се проведе от 13:00 до 17:00 часа и ще предложи зрелищни дрифт демонстрации, въртящи се Volkicar автомобили около Мис Автомобилизъм и нейната свита от красавици, много музика и висок адреналин на жителите на „града на липите”. За първи път надпреварата ще бъде коментирана от двама водещи. Популярните не само като радио гласове, но и като професионални спортни и музикални коментатори  - Стефан Хранов и Ники Тодоров ще разказват с драматични диалози автомобилните надпревари на състезателното трасе в продължение на 4 часа.

starozagorci.com

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top