Този уикенд охлюви се състезават благотворително

Тази събота от 11:00 часа, в Общинска спортна зала "Иван Вазов"предстои третото издание на „Най-ОХЛЮбимото благотворително състезание”. Сдружение „Самаряни“ отново  предоставя възможност на старозагорци да подкрепят добра кауза, докато се забавляват.

Организаторите предоставят възможност за предварителна регистрация и закупуване на състезателен талон срещу минимална сума от 5 лв.С него всички записали се ще могат да:

- станат горд притежател на охлюв-състезател с уникално име;
- участват в състезателен кръг в забавна охлювна надпревара с възможност да грабнат купата за 2014 г.;
- могат да се включат в много игри и да посрещнеш приятни изненади;
- участват в томбола с награди;
- открият своя спортен талант*;

В специална промоционална шатра, която ще бъде отворена за всички ентусиазирани охлюмани, в дните 14.10. и 16.10, между 17:00 и 20:00 часа, в района около „Гъбата“.

 Тази година "най-ОХЛЮбимото състезание" ти предоставя уникален шанс. Сдружение „Самаряни“съвместно с 5 спортни клуба с отлични треньори ти дават възможност да откриеш своя спортен талант. Всеки участник в най-ОХЛЮбимото състезанието получава ваучер за безплатени уроци по тенис, скокове на батут, плуване, реална самоотбрана и тайдзицюан, разкриват от Самаряни.

"Най-ОХЛЮбимото състезание" предлага възможност и на бизнес представители да проявят социална ангажираност, като подкрепят Звено "Майка и бебе" в град Стара Загора, участвайки с корпоративен охлюв.

Каузата на третото издание е да се  помогне на повече бебета да останат със своите майки. Звено "Майка и бебе" в Стара Загора работи, за да предотвратява изоставянето и настаняването в институция на децата от 0 до 3 години и да защитава правото на всяко от тях да съхрани семейните си връзки.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top