Закопчаха крадец на 15 000 евро

Криминалистите от Второ РУМВР – Стара Загора разкриха извършителя на кражба за 15 000 евро. През месец май във Второ РУМВР – Стара Загора е получен сигнал за кражба на машина на стойност 15 000 от административна сграда на цех за преработка на слънчогледово масло в с. Калояновец. В хода на проведените оперативно-издирвателни действия полицейските служители откриват машината и установяват извършителя на деянието. Това е мъж на 36 години от Стара Загора.

Във връзка с кражба, при която неизвестно лице бе отнело от магазин за плодове и зеленчуци в Стара Загора 48 лв., органите на реда от Второ РУМВР – Стара Загора установиха извършителя. Това е мъж на 29 години от Стара Загора. Същият е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа.

Полицаите разкриха  кражба, при която през месец юни неизвестно лице бе отнело от магазин на ул. „Славянски” 17 мобилен телефон, собственост на 38-годишна старозагорка, органите на реда от Второ РУМВР – Стара Загора установиха извършителя. Това е жена на 28 години от Стара Загора.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top