Драгомир Стойнев: Ние подаваме ръка на бизнеса

"БСП" няма да увеличава данъчно-осигурителната тежест. Ние ще продължим тази политика на диалог и коректност с бизнеса, която водехме през изминалата година и половина. Тази политика даде своя ефект, тъй като всички забавени плащания към бизнеса бяха коригирани. Ние върнахме рекордно ДДС в края на 2013 година- над 550 млн.лв. Приблизително 2,5 млдр. лв. бяха "вляти" в българската икономика, което ясно показа, че правителството подаде ръка и ние от БСП смятаме да продължим тази политика", каза минути преди срещата си с представители от бизнеса водачът на листата на БСП- Лява България Драгомир Стойнев.

Той допълни,че според столетницата бизнесът в България е коректен и неслучайно "бяха разкрити над 250 хил. работни места. Това го показва статистиката. България тръгна по пътя на икономическия растеж. От -0,2% оставихме икономиката на 2,1%, това ясно показва отлепяне от дъното.Ние продължаваме политика на коректност и разбира се, устойчив растеж. Бизнеса в Стара Загора много се страхува, че ще се върне рекета, натиска и отново ще има всеки ден проверки. Очаква се отново да се води силова политика за отнемане на бизнеса".

Бившият министър на енергетиката е убеден, че местния бизнес под липите иска да гласува доверие на БСП като аргументи за това той посочи "ние доказахме, че сме коректни, а и БСП никога не е преяждала с власт. БСП не е пoпулистка партия това, което ние сме обещавали сме го изпълнявали".

"Това, което ние предприехме за малките и средни производители беше да ги подкрепим за тяхното развитие и основно да ги защитим от тези хора, които не уважават българските институции и българските граждани", каза в заключение Стойнев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top