Прогноза за времето: “Слънчево... с гръмотевици“

Драматичен театър "Гео Милев" представя първото си премиерно представление на голяма сцена за творчески сезон 2014/ 2015 след броени дни на 29 септември 2014 г. от 19.00 часа. Постановката „Слънчево с... гръмотевици” от Кен Лудвиг ще зарадва почитателите на театралното изкуство.

Комедията "Слънчево с... гръмотевици" ще Ви отведе зад кулисите на театъра, за да станете свидетели на семейни конфликти, любовни драми, пиянски безумия и провалени мечти за холивудска кариера. Но когато завесата се вдигне, у зрителите не бива да има никакво съмнение в красивия свят на театъра и спокойно да се насладят на актьорското изкуство.

Авторът поставя героите си в комични безизходни ситуации, но се отнася със симпатия и съчувствие към тях. Комедията дава шанс на героите да се измъкнат от хаоса с надеждата, че въпреки гръмотевиците, слънчевите дни за театъра не са безвъзвратно загубени: "Театърът може би умира, но той все още диша. И е нашата единствена спасителна връзка с човещината"...

Преводът и режисурата на тази невероятна комедия са дело на проф. Андрей Аврамов, сценографията и костюмите - на Теодора Лазарова. В ролите ще видим актьорите: Христофор Недков, Елена Азалова, Стефан Борисов, Галя Александрова, Илчо Димитров, Светла Тодорова, Виктория Ангелова, Стефан Делев.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top