23 септември 2019

“Паяците“ под липите вече са три

От първия ден на месец септември на територията на град Стара Загора работят нови два специализирани автомобила тип „паяк", с което броят им става общо три.

Принудителното преместване на неправилно паркираните автомобили е мярка, която се предприема с цел повишаване безопасността на движение в града.

Колите ще се транспортират до два специализирани паркинга на територията на Стара Загора - южно от стадион "Берое" и на булевард "Никола Петков" №20.

Информация за местоположението на принудително преместено пътно превозно средство ще се получава на тел. 112 - за цялата страна или 0800 157 37 - Градска мобилност при Община Стара Загора.

Принудително преместените пътни превозни средства се освобождават от специализираните паркинги след заплащане на дължимите суми за разходите по отстраняване, транспортиране и паркиране.

Община Стара Загора призовава водачите на моторни превозни средства при паркиране да спазват разпоредбите на Закона за движение по пътищата.

Коментирай!

#1
Ивелина - 2014-09-02 22:53:01

Естественно от шофйорите могат да се вземат пари,а защо не наравите нещо по въпроса с работещите в центъра които пътуват с коли?може ли за 8,30 ч работен ден да ходиш на 1 час да слагаш талон за да не ти вдигнат колата,то еба ти и зелената зона -половината град вече.А от пешеходците с неправилно преминаване нищо не взимате.Значи може да се прецича м/у двете пешеходни пътеки или по диагонал и то на червен светофар ама колите са ви все виновни.Няма закони в Стара Загора!Да не говорим че за едните полицаи дневните светлини им били прекалено силни,а за други не светели достатъчно силно.Никой не чете закона явно,само се гледа как да се приберат парите на шофйорите.

Още новини

Scroll To Top