Променят името на болницата на 22 август

Променят името на болницата на 22 август

На 22 август ще се проведе извънредното общо събрание на Съвета на директорите в МБАЛ "Проф.д-р Стоян Киркович" - Университетска Стара Загора. Събранието трябваше да се проведе днес, но представителят на Министерството на здравеопазването не можа да дойде, каза  изпълнителният директор на лечебното заведение проф. Петрана Чакърова.

Тя допълни, че всички други акционери са присъствали и са дали своето съгласие Многопрофилна Болница за Активно лечение „Проф. д-р Стоян Киркович" АД - Стара Загора да бъде прекръстена на Университетска Многопрофилна Болница за Активно Лечение „Проф. д-р Стоян Киркович" АД - Стара Загора.

"Изключително съм благодарна на общината за подкрепата", каза още проф. Чакърова.

На последното заседание на Обс Стара Загора, общинските съветници гласуваха упълномощеният от тях представител д-р Даниел Вълчев да участва в Общото събрание и да гласува положително на заложената в дневния ред точка.

Коментирай!

#1
АНОНИМЕН - 2014-08-09 19:28:20

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ КАЗВА БОЛНИЦАТА Д-Р ДОБРЕВ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ОТ ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА ДАЛ ЖИВОТА СИ ЗА СТАРОЗАГОРЦИ ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ И ПОЗНАВАТ ПОЧИНАЛ ПРЕЗ 2005 ГОДИНА ОТНОВО КАТО ГЕПОЙ НА ДЪРЖАВАТА НИ

Още новини

Scroll To Top