Над 700 старозагорци благодариха на кмета

Над 700 старозагорци се събраха точно в 18.00 часа на площада пред Общината, за да изразят своята подкрепа и благодарност към кмета на Стара Загора Живко Тодоров. Повод за събирането стана започналата в понеделник акция по фактическото събаряне на незаконните постройки в парк "Борова гора".

"Когато за първи път прочетох във фейсбук групите, че трябва да защитим кмета ми беше малко смешно. Запитах се закакво да защитаваме Живко Тодоров след като той събра смелост да приложи закона. Но следващите дни когато започна всичко излязоха куп нечистоплътни хора, медии, организации, които започнаха да обясняват колко сме лоши ние, които искаме спазването на закона. Той е за всички и е равен,тогава разбрах.Трябва да стане ясно на обществото, че не ние сме лошите.Ние сме първи, прокарваме пътя, проблемите са еднакви с тези на много градове. Заедно сме силни", каза общинският съветник Маноил Манев.

Манев предложи мястото на съборените постройки да се провежда мотосъбор, на който да се кани и рок група.

Сред множество аплодисменти гражданите подкрепиха стореното от градоначалника и си пожелаха повече такива акции.За да покажат съпричастност един от най-активните членове на различни фейсбук групи Илиян Илиев и старейшината Маноил Манев разтърсиха площада с 10 мощни подскока. Чрез тях те искаха да подкарат вълна, която ще продължи започнатото начинание.

Микрофонът бе предоставян на всеки, който пожелае

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top