“Евророма“ плаши с блокада България

"Евророма" заплаши с блокиране България. От партията заявяват, че ще блокират три основни пътни артерии в страната, ако кметът на Стара Загора не спре бутането на къщи в кв. "Лозенец", съобщават от партията.

"Току-що приключи извънредно заседание на Политическия съвет на политическа партия "Евророма", на което бе взето следното решение:

Решението на кмета на Стара Загора г-н Живко Тодоров за събаряне на домове е в пълно противоречие с решение на Европейския съд за правата на човека, което има задължителен характер. Ако действията по неговата нехуманна проява не бъдат незабавно прекратени в рамките на днешния ден, в знак на протест членове и симпатизанти на партията начело с ръководството ще блокират три от основните пътни артерии в страната", се казва в съобщение от партията. /БЛИЦ

Коментирай!

#1
Ивелина - 2014-07-23 13:04:55

За вас \граждани\ на България няма ли закони,те да не са написани само за българите,освен че смучете парите на българите имате и задължения.

#2
Мда.... - 2014-07-23 19:34:58

НЕ ДИСКРИМИНИРАЙТЕ БОЛШИНСТВОТО В БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ СМЕ РАВНОПОСТАВЕНИ! ЕВРОРОМА ДА ПОМОГНЕ С ПОМОЩИ И ЖИЛИЩА, КАТО СА ЗАГРИЖЕНИ.... ТОЛКОВА МНОГО!

Още новини

Scroll To Top