12-годишно момиченце е било изнасилено посред бял ден в Стара Загора

Съдът остави в ареста 17 -годишен младеж, който преди 2 дни е изнасилил 12-годишно момиченце посред бял ден в Стара Загора.

Става дума за изнасилване с блудство и грабеж на 12 годишно дете. Престъплението е извършено на 17 юни по обяд в района на „Чадър могила”. 12-годишното момиченце е отивало да търси свои приятелчета, за да играят в парка „Бранителите на Стара Загора”. Младежът я пресреща и я насилвa като след това е  взел и мобилния му телефон. Веднага след инцидента непълнолетният изнасилвач е заловен от полицаите, след гонитба с полицейски кучета Задържан е на детелината на кв. „Зора”, където младежът живеел.

Насилникът с инициали Д.М. е ученик в ПГ „Недьо Ранчев”. Българин е, зад гърба си има вече 2 присъди за „обсебване” на велосипед и кражба. Само преди броени дни, на 6 юни е бил осъден на пробация. Баща му е заявил тогава пред съда, че ще се погрижи за сина си, но изглежда не е успял. Днес в съдебна зала бащата на 17-годишния Д.М. поиска настаняването му в психиатрична клиника, но Окръжен съд Стара Загора постанови постоянна мярка "Задържане под стража".

По данни на starozagorci.com младежът- изнасилвач няма никакви психични проблеми според медицинското си досие.

starozagorci.com

Коментирай!

#1
Изроди - 2014-06-20 13:39:07

Бащата на изрода сега ли се е сетил, че синът му е ненормален???? Защо е чакал да стане нещо такова! Защо тази новина се появява чак сега и то след като се разшумя в социалните мрежи? За да може да се докладва, че на Шипка всичко е спокойно и престъпността намалява?

Още новини

Scroll To Top