В Стара Загора откриват Консултантска къща за подкрепа на семейството и детето

Утре в 19.00 часа отваря врати КЪЩАТА - Консултантска къща за подкрепа на семейството и детето. Новото пространство за духовност, помощ и взаимопомощ, споделяне, срещи с интересни хора, за тишина и вглъбяване, за укрепване и разгръщане на вътрешните сили – се намира в емблематична сграда в град Стара Загора. Адресът е ул. „Цар Симеон Велики” 115, /над кафе „Дръмс” ет. 1 и 3/.

В КЪЩАТА ще бъдат - Яна Христова – психолог, фамилен консултант, Люба Вълканова – социален педагог, фамилен консултант и Ваня Трайкова – консултант социални дейности.

Зад гърба си и трите дами имаме богат професионален опит, работейки заедно по успешни проекти като, Сдружение „Родители- Новатори“ - професионална подкрепа на родителите в грижите и ефективното общуване с децата им, «Детство за всички» - проект на Държавна агенция за закрила на детето, част от Националната стратегия за деинституционализация, „Приемна грижа“ – създатели на Областен център по приемна грижа, промотиране, утвърждаване на приемната грижа, обучение, подкрепа на приемни родители, специалисти в областта, Национална мобилна група за психологическа подкрепа към Министерство на образованието, младежта и науката – осъществяване на групови и индивидуални кризисни интервенции.

Пред нас е едно ново начало, което искаме да сътворим и заедно с вас, защото разчитаме на вашата подкрепа, споделят организаторите.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top