Стара Загора: Прегазеният 4 годишен Паоло е заченат инвитро, чакан е от родителите си 16 години!

Прегазеният 4 годишен Паоло е заченат инвитро, чакан е от родителите си 16 години!

Хиляди старозагорци се събраха в 10:00 днес на мястото на трагедията, където снощи джип прегази 4 годишно момченце. Малкият Паоло е бил заченат инвитро, заедно със сестричката му – близначка Анджела. Родителите му Иван и Красимира Иванови са го чакали 16 години. Снощи момченцето е издъхнало в ръцете на баща си, след като водачът на "Ленд Роувъра" дори не е разбрал как е минал през него... Майката Красимира е психолог, като неведнъж е участвала в кампании свързани с родителството. Трагедията за семейството и техните близки е безмерна... 

Старозагорци поднасят цветя в памет на детенцето и съпричасност към болката на родителите му и трагедията за цала Стара Загора. Цветята са и знак на простет - срещу безхаберието и жестокостта, на които са изложени децата ни, дори по "безопасните" пешеходни зони. На място са Областния Управител Живка Аладжова и кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Той заяви, че спешно Общината  ще монтира обезопасяващи колчета в този участък, за да не могат да влизат автомобили по пешеходната улица. Аладжова отново заяви позицията си за незабавни действия на институциите и безкомпромисност към виновника за трагедията.

44 годишният Георги Сапунджиев, който при завой уби 4 годишното момченце е задържан за 24 часа, очаква се мярката да бъде удължена на 72 часа днес. Мъжът е собственик на строителна фирма и живее в Змейово. Не е бил нито под въздействие на алкохол, нито на други опиати, когато е правил завоя на пешеходната улица. Според свидетели, джипът се е движил с висока скорост, когато Сапунджиев е правил завоя, при който прегазва детето. 

Според официалната информация, изпратена тази сутрин от ОД на МВР в Стара Загора, инцидентът е станал около 18:54. Полицейското описание е:  по ул. „Кольо Ганчев”, в посока север се е движил л.а. „Ленд Роувър”, управляван от Г.С. на 44 години. На кръстовището с бул. „Ц.С.Велики”  водачът предприема неразрешена маневра „завой наляво” и на пешеходната пътека блъска с предната част на автомобила 4-годишно момченце от Стара Загора, което почива на място. Г.С. е тестван за употребата на алкохол и наркотични вещества, като и двете проби са отрицателни. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


starozagorci.com

Коментирай!

#1
Mobile - 2014-06-03 16:48:20

Моите искрени съболезнования за огромната трагедия сполетяла тези невинни хора.
Днес бях на мястото,пред което се поднасяха цветя.
Там имаше една дама с едно огромно куче от породата санбернар цяла мечка.
Не казвам,че дадения любимец е зъл пес,но все пак си има общоприети правила,които е редно да се спазват в името на благото състояние на уважавания гражданин.
Искам да задам следния въпрос:
Защо се прие закона всякакъв род кучета да са с намордник,а не се изпълнява???
Другото,което искам да отбележа е ,че в близост до трагичния инцедент имаше полицаи,на които видимо това не им прави впечатление.
ДО КОГА ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ И ТРЯБВА ЛИ ОТНОВО ДА ИМА ЖЕРТВИ,ЗА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ????

#2
Bulgaria - 2014-06-03 23:52:31

Мъжът е собственик на строителна фирма - не е точно така.
Едната му фирма е Смарт Системс ЕООД - доставка и сервиз на офис техника.
Другата е Хеба 2000 - представител на Ceresit.
Има участие и в ЕКО ЕНЕРДЖИ МЕНИДЖМЪНТ - Електрическа централа Сърница за производтсво на ел.енергия ..., м.Кутлата, земл. на гр.Сърница

Дали няма да му се размине. Как мислите?

#3
natalia - 2014-06-04 13:42:47

до кога бе хора....шофьори, мислете щом седите зад волана... утре може да е вашето дете :

#4
anonimen - 2014-06-05 00:58:43

kude e hitler sega smurt za vsi4ki zigani ,ami stalin,niama 4ovek,niama problem

Още новини

Scroll To Top