Откраднаха два автомобила. Откриха единия изгорял

Вчера в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба на лек автомобил в  Дълбоки. 69-годишният потърпевш заявил, че неизвестно лице за времето от 21:30 на 10 май до 06:30 на 11 май е проникнало в гаража към къщата му и е извършило кражба от там на втомобила му „Фолксваген Венто”. Около 12:00 ч на 11 май автомобилът на потърпевшия е намерен изгорял в района на гробищния парк на Хрищени. По случая е образувано досъдебно производство.

В същото районно управление на Полицията в събота е   получен сигнал от 27-годишен старозагорец, който заявил, че неизвестно лице е извършило кражба на автомобила му „Мерцедес е 220 ЦДИ”, паркиран на ул. „Г.С.Раковски” в Стара Загора.

Сигнал за кражба от къща в местността „Зайчева поляна” е получен във Второ РУП- Стара Загора.Потърпевшият старозагорец заяви, че неизвестно лице е проникнало в имота му и е отнело от там 4 автомобилни гуми с джанти, 2 акумулаторни батерии, моторна резачка за дърва, зарядно за акумулатор, ъглошлайф, дрелка, двд и два ел. удължителя. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top