Хилда Казасян събира любителите на джаза в Старозагорската опера

Една музикална приказка ще осъществи Хилда Казасян като ще зарадва любителите на джаза в Стара Загора с концерт от националното си турне „Jazz&Me”. Това е и името на новия албум на певицата, част от който старозагорци ще могат да чуят на 23 май  от 19,00 часа. На тази дата Хилда заедно с Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров ще излязат на сцената на Държавна опера – Стара Загора, за да поднесат на слушателите истинска музикална приказка.

Специален комплимент към старозагорци е, че ще са едни от първите, които ще чуят на живо последния сингъл на дамата с кадифен глас "Луди пеперуди”. Песента по музика и аранжимент на Христо Йоцов и по текст на Добромир Славчев ще зареди публиката с пролетно настроение. „Луди пеперуди” вече има и видеоклип, в който гостува очарователната Милица Гладнишка.

По време на концерта, почитателите на Хилда Казасян не само ще открият какви тайни крие новият й албум „Jazz&Me”, но ще могат да се върнат назад във времето с най-известните й парчета от: „Cover girl”, “Защо не”, “Сложи си ципа на устата” и „Замълчи, замълчи”.

"Аз съм изключително щастлива, защото това турне сбъдва моя отдавнашна мечта. Нямам търпение да споделя тази емоция с вас. Чакам ви!“, казва Хилда Казасян малко преди старта на турнето. 

Ценовата листа на билетите е от 10 до 30лв.

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top