Все още няма следа от детето, изчезнало край Колена

Полицията и служители на Гражданска защита от Стара Загора все още издирват изчeзналия край село Колена Миндьо Иванов. Момченцето, което е само на 1 година и 10 месеца се загуби към 14,00 часа на 2 май, той е изчезнало от катун, разположен край розов масив. Според майката на детето малчуганът тръгнал към близко дере и не се завърнал.

С лодки и водолази е претърсен близкият язовир, пребродени са околните гъсталаци, в понеделник са обходени 11 км по протежението на река Коленска, но следи не са намерени. Проверяват се всевъзможни версии, включително и евентуално отвличане с цел продажба на бездетно семейство, коментираха участници в спасителната акция. Не било изключено хлапето да е станало жертва на глутница чакали, които в този район са често явление.

От ОД на МВР – Стара Загора отново разпространиха информация за изчезналото дете. То е високо около 90 см, има черна косичка и черни очи. Било е  облечено с червена блуза с дълъг ръкав, жълти панталони и черни маратонки. Умоляват се гражданите, които разполагат с информация, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото районно управление "Полиция".

Коментирай!

Още новини

Scroll To Top