Водач блъсна 5-годишно момченце и избяга

5-годишно момченце си играело пред дома си на ул. "Витоша" в Стара Загора, когато било ударено от автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Автомобилът „Фолксваген Голф” е бил управляван от мъж на 33 години от Стара Загора. По време на движението си до дом № 47 водачът блъска 5- годишно дете и напуска местопроизшествието. От удара момченцето е получило охлузване на дясната скула и над дясната китка. Прегледано е и е освободено без опасностз а живота.

Малко по- късно водачът е издирен и му е съставен акт.

Вчера около 13:20 ч по ул. „Августа Траяна” в Стара Загора се е движил автомобил „Дачия Сандеро”, управляван от мъж на 34 години от Стара Загора. Близо до кръстовището с ул. „Св. Троица” поради движение с несъобразена с интензивността на движението скорост, губи контрол над автомобила и блъска в задната част спрялото пред пешеходна пътека возило „Сеат Кордоба”, управлявано от мъж на 64 години от Стара Загора.

От удара „Сеат Кордоба” се измества напред и блъска пресичащия там пешеходец на 78 години от Стара Загора. От удара мъжът получава контузия на лявата колянна става. Тестовете за употребата на алкохол на тримата участници в пътния инцидент са отчели 0,71 промила на прешеходеца и нула промила за двамата водачи на леките автомобили.

Коментирай!

#1
zz - 2014-04-17 14:52:16

Съставен акт!!! Че този е за убиване бе!!!

Още новини

Scroll To Top